Skip to content
back
back
back
back
back

Fidia Farmaceutici câștigă premiul „Cel mai bun produs al anului 2023 în domeniul medicinii regenerative estetice”  

Corporate
31/03/2023

Hy-Tissue PRP produs de Fidia a câștigat Premiul AMWC de Medicină Estetică 2023 la categoria Medicină regenerativă estetică. 

Fidia Farmaceutici a primit „Premiul AMWC de Medicină Estetică 2023” la categoria „Medicină regenerativă estetică” în cadrul unei ceremonii organizate la Monaco pe 31martie, în cadrul celei de-a 21a ediții a Congresului Mondial AMWC care s-a desfășurat la Monaco între 30 martie și 1aprilie. 

Aflate la cea de-a 9-a ediție, Premiile AMWC pentru Medicină Estetică reprezintă o competiție anuală ce recompensează medicii și companiile care aspiră la inovație și excelență în domeniul esteticii. Premiul îmbogățește prestigiosul Congres Mondial de Medicină Estetică și Anti-îmbătrânire (AMWC), cel mai important eveniment din această industrie, la care participă în fiecare an 15.000 de participanți, 300 de expozanți și 300 de vorbitori. 

Premiile sunt acordate de un juriu format din medici de renume mondial în domeniul medicinii estetice, care aleg câștigătorii pe baza originalității, creativității și inovației produsului. 

Hy-Tissue PRP este un dispozitiv medical steril, de unică folosință, utilizat în clinică pentru colectarea unei cantități definite de sânge necoagulat prin centrifugare pentru a obține Plasmă bogată în trombocite (PRP) într-un sistem închis pentru aplicații autologe.  

Directorul general al Fidia, Carlo Pizzocaro, a declarat: „Această valoroasă recunoaștere din partea societății internaționale a medicilor de vârf ne oferă atât satisfacții, cât și siguranță în ceea ce privește angajamentul nostru în domeniul estetic. Continuând să punem în centrul atenției nevoile pacienților și ale medicilor, inovația noastră va continua să evolueze și să aducă cele mai bune soluții pe piață”. 

tag